Bostäder med hög nivå från golv till tak

Väldisponerade planlösningar där du rör dig naturligt mellan rummen. Generösa kvm och takhöjd som ökar känslan av rymd och luft. Flexibla sociala ytor som är roliga att möblera. Brf Lägerplatsen sätter premiumupplevelsen i första rummet.

 

Här får du ett ljust och generöst hem, vackra vyer, trevliga omgivningar, sköna soltimmar och bekvämligheter utöver det vanliga.

 
 
 

Ständigt ljuv hemlängtan

Med endast 36 bostäder skapas goda förutsättningar för god grannsämjan. Fokus i Brf Lägerplatsen är treor och fyror. Här finns också rymliga tvåor från 60 kvm för dig som vill bo effektivt men ändå ha plats. För dig som älskar att ha stora ytor finns det även ett par riktigt stora bostäder.

Detaljerna gör hela skillnaden. Stor omsorg har lagts på att hitta inredning, material, kulörer som gifter samman trender med hållbar design. Med andra ord: sådant som gör att du älskar ditt hem länge och väl.

Vita väggar och dörrar, ljusa ekgolv, fönsterbänkar i beige natursten och fönster med låg bröstningshöjd accentuerar ljuset, luften och rymden. Den sobra paletten ger dig en bra utgångspunkt när du vill sätta din personliga prägel med möbler, mattor, konst, växter och andra inredningsdetaljer.

Extra allt

Oavsett storlek innehåller alla bostäder kvaliteter långt över standard, men takvåningarna lämnar verkligen inget övrigt att önska. Här har du utsikt mot tre väderstreck och en eller två stora takterrasser som kan nås från flera rum. Takterrasserna är trallbelagda – ombonat och skönt när du vill tassa ut barfota. Diskret inglasade partier förvandlar sommarparadiset till en underbar plats att lapa höst- och vårsol. De många fönstren fyller hemmet med närmast magiskt mycket ljus från flera håll och accentuerar rymden och luftigheten. Vissa kök har köksö som bjuder in till att laga mat tillsammans med nära och kära. I två av bostäderna finns det möjlighet att välja till öppen spis som sprider mys till både vardags- och tv-rum/bibliotek.

Gå ut mer

De rymliga balkongerna och takterrasserna har tegelräcke för att skapa en homogen fasad. En stor fördel är att det även ramar in och skyddar från väder och insyn. Med diskret inglasade sektioner förlänger du sommaren och får lä året om.

Nästan alla balkonger och takterrasser går runt hörnet så du kan alltid söka din skugga eller sol. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det tilltalande att duka upp för mingel och mys ute när helst vädret tillåter. Ytterligare en bonus i flera av bostäderna är att balkongerna och takterrasserna även nås från sovrummet. Tänk att gå direkt från sängen till solhälsningen i friska luften!